Details naar vorige pagina

Villa Joonchi | Curaçao - VERKOCHT

Kenmerken

Foto's (klik op een foto voor de foto galerij)

Omschrijving

Locatie

De villa ligt op het kleine resort Joonchi dicht bij Mahaai. De toegang tot het resort is alleen mogelijk via een groot hek dat door de bewoners op afstand kan worden geopend. U woont hier veilig en rustig, maar toch centraal op het eiland, dicht bij alle voorzieningen zoals scholen, banken, winkels, etc.

De villa

De strakke vormgeving van deze -onder Columbiaanse architectuur gebouwde- villa en de zeer speels ingedeelde plattegrond in combinatie met de mooie tuin en ligging binnen het resort maken deze villa uniek. De architect heeft bij het ontwerp rekening gehouden dat de wind overal goed door het huis waait en dat u zowel binnen als buiten op de diverse porches of op de patio, heerlijk kunt genieten.

Op de begane grond vindt u de woonkamer, de keuken, een wasruimte, 2 slaapkamers, 2 badkamers,  3 porches, een grote patio en een bergruimte met daarbij een toilet. De woonkamer heeft diverse dubbele deuren naar de patio en de achterporch. Aan de voorkant, direct voor de keuken, bevindt zich ook een gezellige porch net zoals bij de masterbedroom aan de achterzijde van het huis.

Op de eerste verdieping bevindt zich een slaapkamer met badkamer. Via een loopbrug kunt u naar het vrij gelegen kantoor.

De tropische tuin

De tuin is mooi begroeid met gras, struiken en palmbomen. Het irrigatiesysteem is aangesloten op een deep well, zodat de tuin het hele jaar door prachtig groen blijft. Doordat de villa over diverse porches beschikt kunt u altijd een heerlijke plek vinden om in de wind en uit de zon te zitten.

Belangrijkste kenmerken

 • villa gebouwd onder architectuur met veel aandacht voor aangenaam woonklimaat
 • top locatie: centrale gelegen in een gated resort
 • volop privacy
 • 3 slaapkamers en 3 badkamers
 • 3 porches en een grote patio
 • apart kantoor op 1e verdieping
 • kavelgrootte 850 m2

Locatie

Contact

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon

  Bericht