Details naar vorige pagina

Villa Crown Terrace | Bonaire
VERKOCHT

Kenmerken

Video - Villa Crown Terrace | Bonaire

Foto's (klik op een foto voor de foto galerij)

Omschrijving

Een absoluut unieke villa, hooggelegen met prachtig uitzicht over Bonaire en de Caribische zee. Perfect afgewerkt met topkwaliteit materialen en een totaal oppervlak van bijna 800 m2. De villa is opgeleverd in 2017 en ligt op een kavel van bijna 1900 m2. Het Belgisch architectenbureau BBSC heeft het ontwerp van de villa gebaseerd op de stijl van het bekende “Kaufman House” van Richard Neutra. Deze villa is met woorden eigenlijk niet te beschrijven, de foto’s spreken voor zich.

Deze prachtige villa ligt op een heuvel in de villawijk Crown Terrace op minder dan 10 minuten vanuit Kralendijk en binnen circa 15 autominuten van het vliegveld. Daarbij is deze zodanig gesitueerd dat de wind ten alle tijden door het huis kan waaien. De hoeveelheid ventilatie kan gereguleerd worden door een shutter systeem. Alle aluminium gevelpuien kunnen geheel worden geopend zodat de villa een open karakter heeft en binnen en buiten in elkaar overlopen.

Er zijn drie niveaus in de villa: het leefgedeelte op de begane grond, de gastenverblijven en slaapkamers op de benedenverdieping en de loft op de eerste verdieping.

U komt de villa binnen aan de voorzijde via de grote verdiepingshoge houten deuren. Dan kijkt u -over het langwerpige zwembad van vijftien meter- direct prachtig weg over Bonaire met een wijds uitzicht over de Caribische zee. U vindt aan de rechterzijde de loungeroom met aansluitend een groot zonneterras. Aan de linkerkant treft u de grote woonkeuken aan. Voorzien van een kwaliteitskeuken met volkern deuren en ventilatie in de kasten, roestvrijstalen blad en geheel voorzien van Europese inbouwapparatuur van het merk Miele. De keuken sluit direct aan op het buitenterras met zwembad en loungehoek. Aansluitend aan de keuken is er een bijkeuken en een koelcel van ruim vijf m2, waar u uw voorraad op temperatuur kunt bewaren. Verder bevindt zich op dit niveau nog een gastentoilet.

De loft van maar liefst 110 m2 op de eerste verdieping bestaat uit een slaapgedeelte, een zeer ruime zithoek met bureau en een luxe badkamer. Het sanitair is van het designmerk Clou en Grohe. Aan de voorzijde van de loft bevindt zich een balkon van waaruit u een prachtig uitzicht heeft over het eiland. Via de aluminium schuifdeuren aan de zijkant van de loft komt u op het dakterras van bijna 200 m2. Het klimaat in de loft is zeer aangenaam vanwege het ventilatie shutter systeem. Airco is hier eigenlijk niet nodig, echter deze is wel aanwezig.

Op de benedenverdieping bevinden zich twee gastenverblijven met totaal drie slaapkamers. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer. Zowel de woonkamer -met open keuken- in de gastenverblijven als de slaapkamers zijn voorzien van airco. Elk appartement heeft verder nog een eigen buitenterras met zwembad. Beiden gastenverblijven zijn bereikbaar via binnen maar hebben elk ook een aparte buiten toegang. Verder bevindt zich op de benedenverdieping nog een massageruimte en een extra slaapkamer met badkame. Tevens vindt u op deze verdieping de wasruimte, twee grote bergingen en een ruimte met vijf grote tanks voor opvang van het regenwater dat gebruikt wordt voor de zwembaden en het drip systeem in de tuin. Onder het zwembad is nog een extra berging van circa 60 m2 aanwezig.

Wat betreft techniek is nergens op bezuinigd. Om te beginnen met het uitgekiende lichtplan met ledverlichting in diverse kleuren, waarmee de villa in elke gewenste sfeer kan worden gebracht. Op het dak bevinden zich 18 zonnepanelen en een warmwater zonneboiler. Op de begane grond en in de loft is een Heos sound systeem ingebouwd. Er zijn vijf beveiligingscamera’s met opname functie en een videofoon met camera bij de entree. De villa is voorzien van 220 Volt spanning en in de keuken en badkamers is ook 110 Volt aanwezig.
Samengevat is dit een echte Top villa zoals u ze vindt in Beverly Hills, maar voor Bonaire absoluut uniek is. En mocht u de villa ook als investering zien, de verhuurprijzen bedragen momenteel zo’n USD 1100 tot USD 1500 per dag.

Belangrijkste kenmerken

 • design villa, uniek op Bonaire
 • hoog gelegen op de wind
 • prachtig uitzicht over het eiland en de Caribische zee
 • bijna 800 m2 woonoppervlak
 • totaal vijf slaapkamers en vijf badkamers
 • groot zwembad van 15 bij 3,30 meter
 • perfect afgewerkt met kwaliteitsmaterialen
 • twee gastenverblijven met elk een terras en zwembad
 • 18 zonnepanelen en warmwater zonneboiler
 • LED verlichting in diverse kleuren
 • kavelgrootte 1870 m2

Locatie

Contact

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon

  Bericht