Details naar vorige pagina

Villa Blue Bay Golf & Beach Resort - Curaçao

Kenmerken

Foto's (klik op een foto voor de foto galerij)

Omschrijving

Nieuwe luxe villa met privé zwembad, op enkele minuten wandelen van het strand, 5 slaapkamers en 4 badkamers.

Vanaf het grote terras bij het zwembad heeft u een weids uitzicht over het eiland. De architect van deze in oktober 2022 opgeleverde villa heeft handig gebruik gemaakt van de altijd aanwezige passaatwind, waarmee het heerlijk koel aanvoelt, zowel op het terras als in huis. Vanzelfsprekend zijn alle slaapkamers voorzien van airconditioning en zorgt de plafond fan voor wat aangename tropische verkoeling.

De hoofdslaapkamer met openslaande deuren naar het zwembad bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping. De badkamer ensuite met luxe badkamermeubel met dubbele wastafels en regendouche is ruim en sfeervol. Wanneer u de trap naar beneden neemt vindt u daar de overige vier slaapkamers en nog drie badkamers. Een van de slaapkamers heeft een pantry met ijskast en openslaande deuren naar een privé terras.

Op het tropische Curaçao speelt het leven zich vooral buiten af. In deze villa kan dat perfect op het grote terras met zwembad omringd met ligbedden, een sfeervolle loungehoek om te relaxen, een beschutte, schaduwrijke zithoek en een drie meter lange eetkamertafel waaraan u met tien personen van het goede leven kunt genieten. Vanaf het terras heeft u een onbelemmerd uitzicht over het eiland.

 

Locatie

Contact

    Naam *

    E-mail *

    Telefoon

    Bericht