Details naar vorige pagina

Ocean front Town House Pietermaai | Curaçao
VERKOCHT

Kenmerken

Foto's (klik op een foto voor de foto galerij)

Omschrijving

 

Op een toplocatie direct aan zee in Pietermaai staat dit in 2010 gebouwde stadshuis. Dit pand biedt veel mogelijkheden. Momenteel wordt het in zijn geheel gebruikt als appartementencomplex, maar het leent zich uitermate goed voor residentieel wonen in combinatie met de verhuur van appartementen of met kantoor aan huis. Maar het kan ook in zijn geheel als exclusief kantoor worden gebruikt. De binnen afwerking is robuust met een industriële uitstraling met geprofileerd stalen plafond afwerking en gladde betonnen vloeren. De staat van onderhoud is perfect.

Op de begane grond bevindt zich een groot appartement met twee slaapkamers met w.i.c. en twee badkamers. De woonkamer met open keuken komt uit op het terras. De sfeervolle tuin met zwembad ligt direct aan zee. Het privé strand maakt het geheel helemaal af. Een mooiere locatie kunt u zich bijna niet voorstellen.

Op de eerste verdieping bevindt zich een appartement met keuken, slaapkamer en een badkamer. Daarnaast is er op de eerste verdieping nog een aparte junior suite met w.i.c. en badkamer. Aan de achterzijde van het gebouw op de eerste verdieping bevindt zich een grote ruimte, die nu dienst doet als kantoor, maar zeer goed als een suite kan worden ingericht. Deze ruimte heeft een groot terras met prachtig uitzicht op zee.

Op de bovenste verdieping is aan de achterzijde een prachtige loft gecreëerd. Vanaf het terras kijkt u wijds over de Caribische zee. In de loft is een keuken, w.i.c. en badkamer aanwezig. Aan de voorzijde bevindt zich een loft met woonkamer, keuken, slaapkamer, w.i.c. en badkamer. Vanuit het “Franse balkon” heeft u uitzicht op het Pietermaai Latin district en het Waaigat.

Het terrein is aan de voorzijde voorzien van een hekwerk. Hierbinnen is ruimte voor twee parkeerplaatsen.

Wilt u tropisch wonen aan zee, maar toch centraal in de stad in het Pietermaai Latin district met zijn vele uitgaansgelegenheden, dan is dit het perfecte stadshuis. En ziet u het als investering, de huidige huurinkomsten leveren een hoog rendement op.

Belangrijkste eigenschappen

 • Groot stadshuis met woonoppervlak van 510 m2
 • Direct aan zee gelegen met privé strand
 • Zwembad
 • Nieuwgebouwd in 2010
 • Flexibele indeling met veel mogelijkheden voor gebruik
 • Momenteel in gebruik als appartementencomplex met vijf units en één kantoor
 • Hoog rendement in verhuur

Locatie

Contact

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon

  Bericht