Details naar vorige pagina

Penthouses LXRY Living project | Jan Sofat Curaçao
vanaf USD 559,000 k.k.
| € 505,823 k.k. |

Kenmerken

Foto's (klik op een foto voor de foto galerij)

Omschrijving

Nog 5 appartementen te koop vanaf USD 279.000 k.k. en nog 4 penthouses te koop vanaf USD 559.000 k.k.

Op een toplocatie op Curaçao wordt momenteel Jan Sofat LXRY Living gebouwd. Een project met 7 vrijstaande villa’s, 18 appartementen en 6 penthouses op een terrein van circa 10.000 m2. Het project is gelegen bij het Spaanse Water in de 24/7 beveiligde community Jan Sofat. Dit LXRY Living project is een resort binnen een resort.
In de mooie tropische tuin liggen de 7 villa’s en zes appartementengebouwen. Elk gebouw bestaat op de begane grond uit twee appartementen van circa 100 m2, op de eerste verdieping een groot appartement van circa 200 m2 en op de tweede verdieping een penthouse van circa 200 m2. De gehele afwerking is van hoge kwaliteit, zoals de Europese stijl keukens, badkamers en tegelvloeren. Voor elke appartement en penthouse is op de begane grond een berging aanwezig. Tevens zijn er bij elk gebouw parkeerplaatsen voorzien. Er zijn een beperkt aantal garages te koop. De appartementengebouwen zijn voorzien van een lift. Het resort heeft een groot zwembad met terras, diverse relax area’s, een bar en een BBQ area, een mooi gelegen in de tropische tuin. In de eerste helft van 2020 zal het project worden opgeleverd met een complete afronding medio 2020.

Penthouses
De penthouses hebben een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers met elk een badkamer, een apart toilet, een ruimte voor een wasmachine en aan 2 zijden van het gebouw een terras; een groot terras van circa 75 m2 aan de voorzijde en een klein terras van circa 11 m2 aan de achterzijde. Optioneel is het mogelijk een jacuzzi te plaatsen.

Appartementen op eerste verdieping
Deze appartementen hebben een grote woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers met elk een badkamer. De hoofdslaapkamer beschikt over een inloopkast en een balkon aan de achterzijde. Verder is er een apart toilet, een ruimte voor een wasmachine, een opslagruimte, een pantry en een groot terras van circa 35 m2 gelegen aan de voorzijde.

Appartementen op de begane grond
Deze appartementen hebben een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers met elk een badkamer, een apart toilet, een ruimte voor een wasmachine en opslag en een terras van circa 17 m2 gelegen aan de voorzijde.

Villa’s
De vrijstaande villa’s hebben een strak design en hebben een oppervlak van circa 200 m2 en met tuin en optioneel pooldeck totaal zelfs 250 m2. Er is een ruime woonkamer met open keuken en 3 slaapkamers. Twee slaapkamers delen samen een badkamer. De hoofdslaapkamer beschikt over een eigen badkamer en heeft 2 inloopkasten. Verder is er een apart toilet, een ruimte voor een wasmachine, een opslagruimte, een pantry en een groot terras van circa 43 m2. Optioneel is het mogelijk het terras uit te breiden met een pooldeck en een zwembad en/of het plaatsen van een jacuzzi.

Belangrijkste kenmerken 

  • Gelegen op toplocatie op Curaçao
  • Resort in resort met 24/7 beveiliging
  • 7 vrijstaande villa’s
  • 18 appartementen
  • 6 penthouses
  • Hoge kwaliteit afwerking
  • Mooie tropische tuin
  • Zwembad
  • Diverse terrassen

Locatie

Contact

Naam *
E-mail *
Telefoon
Bericht