Details naar vorige pagina

Waterfront villa | Spaanse Water Curaçao
VERKOCHT

Kenmerken

Foto's (klik op een foto voor de foto galerij)

Omschrijving

Deze villa, direct gelegen aan het Spaanse Water, ligt in de rustige en veilige buurt van Jan Sofat aan een doodlopende weg. Het grote houten dek biedt aanlegplaats voor meerdere boten en is tevens een aantrekkelijke plaats om te loungen.

Jan Sofat wordt beschouwd als een van de meest gewilde woonwijken op het eiland Curaçao. Het is gunstig gelegen op ongeveer 30 minuten van de internationale luchthaven Hato en 20 minuten van de historische binnenstad. Supermarkten en diverse winkelcentra zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto binnen 15 minuten. De villa ligt in een veilige, beveiligde gemeenschap met 24 uur beveiliging. Binnen 5 minuten vaart u naar de 18-holes golfbaan van het nabijgelegen Santa Barbara Plantation Resort.

Op het niveau van de straat ligt de woonkamer met open keuken. Van hieruit heeft u een prachtig uitzicht over het Spaanse Water. De hoofdslaapkamer heeft een badkamer ensuite en een balkon met onbelemmerd uitzicht. Verder is er op dit niveau nog een ruime slaapkamer met badkamer, ook met een groot balkon. Het lagere niveau van de villa kan worden bereikt door een interne trap. Hier bevindt zich een extra slaapkamer en badkamer en een opbergruimte.

Op het lager niveau bevindt zich verder nog een gastenverblijf met eigen toegang. Het heeft een woonkamer en is uitgerust met een kitchenette en een slaapkamer met badkamer. Het appartement gelegen aan de andere kant van het lagere niveau heeft ook een eigen toegang en is voorzien van een woonkamer/keuken en slaapkamer met badkamer.

De overdekte carport biedt plaats aan twee grote auto’s. De villa is omgeven door een ruime, goed onderhouden tuin met zowel volledig schaduwrijke als zonnige terrassen. Een apart botenhuis is beschikbaar voor opslag en bootbenodigdheden.

Belangrijkste kenmerken

 • direct aan het water gelegen
 • prachtig uitzicht over het Spaanse water
 • grote steiger en boothuis
 • gelegen in Jan Sofat 24/7 security
 • overdekte carport voor 2 auto’s
 • vijf slaapkamers en vijf badkamers
 • appartement en gastenverblijf
 • Perceelgrootte 760 m2

Locatie

Contact

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon

  Bericht