Details naar vorige pagina

Exclusieve villa Coral Estate 806 | Curaçao
VERKOCHT

Kenmerken

Foto's (klik op een foto voor de foto galerij)

Omschrijving

Locatie
Coral Estate heeft zich in de afgelopen 20 jaar ontwikkeld tot een exclusief resort. Het is gelegen te midden van 400 hectare ongerepte natuur en direct aan een drie kilometer lange kuststrook aan de Caribische Zee. Een prachtig resort, dat haar bewoners een onbezorgd en veilig woongenot biedt, mede door de 24/7 bewaking. Het resort bestaat uit een internationale mix van eigenaren die hier permanent wonen of hun villa gebruiken als tweede woning, vaak in combinatie met uitstekende verhuurmogelijkheden. Er zijn diverse voorzieningen op het resort zoals twee restaurants, een spa en een duikschool. Het vliegveld Hato ligt op 15 minuten rijden en het centrum van Willemstad op circa 30 autominuten. Binnen 10 minuten van het resort liggen de prachtige stranden van Cas Abou en Porto Marie.

De villa
Deze werkelijk unieke villa is hoog gelegen op een perceel van niet minder dan 11.000 m2 en heeft een prachtig 360-graden uitzicht. De villa is een design van de bekende Nederlandse architect Jan des Bouvrie. De villa is ontwikkeld op basis van de wensen van de zeer kritische eigenaar, die het onder zijn deskundige leiding en volgens de hoogste kwaliteitsnormen heeft laten bouwen. Ook het interieur is ontworpen door Jan des Bouvrie en volledig geïntegreerd in het huis met de grootste zorg voor detail, design, styling en smaak.

De as van het huis is gelegen van oost naar west. Aan de oostkant hoog gelegen op de klif met elke ochtend een spectaculaire zonsopkomst, en aan de westkant de Caribische Zee met adembenemende zonsondergangen. De witte villa is gezegend met prachtige pasteltinten van violet, geel, groen en blauw. Het maanlicht, de sprankelende sterrenhemel, het prachtig verlichte blauwe zwembad en het uitgebalanceerde lichtplan zorgen voor een spectaculaire verandering “van binnenuit”, elke dag opnieuw.

In de villa lopen binnen en buiten naadloos in elkaar over. Een ruim vier meter brede trap verbindt de woonkamer met het grote terras rond het prachtige zwembad van 4 bij 10 meter. Het midden van het huis wordt gevormd door de woonkamer, een grote open ruimte omringd door terrassen en veranda’s met alle luxe voorzieningen om te koken, dineren, ontspannen en volop te genieten. Aangenaam met een natuurlijke ‘climate control’ dankzij zon, schaduw en de verkoelende noordoost passaatwinden. Het gehele woongedeelte ligt op één niveau, met keuken en de vier slaapkamers met elk een geïntegreerde badkamer. Er is een dubbele garage en onder het huis zijn nog vier royale ruimtes die op diverse manieren kunnen worden gebruikt. De villa kan hermetisch worden afgesloten door middel van een geïntegreerd elektrisch rolluiksysteem.

Geheel in stijl van het huis is ook de entree ontworpen. Prachtig verlicht, omringd door kleurrijke bougainvilles en palmbomen en met een monumentale toegangspoort naar de 70 meter lange verlichte oprijlaan. Nabij de toegangspoort bevindt zich op het terrein nog een bouwperceel circa 600 m2, waarop een gastenverblijf kan worden gebouwd.

Belangrijkste kenmerken

 • Jan des Bouvrie design villa
 • gelegen op beveiligd Coral Estate resort
 • 360 graden uitzicht
 • perfecte staat van onderhoud
 • zwembad 5 x 10 meter
 • 4 slaapkamers en 4 badkamers
 • volop privacy
 • bebouwd oppervlak circa 760 m2
 • kavelgrootte 11.680 m2

 

Locatie

Contact

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon

  Bericht